Multicycle e-bikes met een middenmotor

Multicycle e-bikes met een middenmotor

Multicycle e-bikes met een middenmotor

Voor de beste rijbeleving kiest u een elektrische fiets met middenmotor. Met een middenmotor is uw fiets mooi in balans, omdat de motor laag en in het midden van uw fiets geplaatst is. Deze stabiliteit gaat u zeker merken als u met de fiets erop uitgaat. Een middenmotor zit verwerkt in de trapas van de fiets. Dit heeft veel voordelen. Door het gewicht van de motor op het laagste punt te monteren, is de fiets heel stabiel. De middenmotor drijft de ketting aan en niet de wielen. Dit zorgt ervoor dat de e-bike zich net zo soepel en wendbaar is als een normale fiets.

Al onze modellen zijn voorzien van alleen de allerbeste middenmotoren. Bij Mutlicycle streven we naar kwaliteit en comfort, om die reden maken we uitsluitend gebruik van Brose en Shimano middenmotoren. Voor onze Multicycle fietsen maken wij gebruik van twee verschillende merken middenmotoren. Wij leggen u graag het verschil uit.

BROSE MIDDENMOTOR

Prestige EMB

Legacy EM

Voyage EM

Voyage SEM

Noble EM

Brose middenmotor

De middenmotor van Brose is de stilste motor op de markt en wordt prachtig verwerkt in het frame van onze fietsen. Deze middenmotoren hebben een lange levensduur en zijn ijzersterk.

Door een unieke koppeling in de motor ervaart u tijdens het fietsen zonder ondersteuning geen enkele weerstand van de motor. Dit zorgt voor optimaal comfort en rijplezier, zowel met als zonder trapondersteuning.

Kortom:

  • Stille motor
  • Fraai design
  • Lange levensduur
  • Ijzersterke motor

Bekijk de complete e-bike collectie

Shimano Middenmotor

De Shimano STEPS middenmotoren hebben een erg groot piekvermogen, dit zorgt voor een soepele ondersteuning bij het heuvelopwaarts fietsen en het accelereren.

Deze motor is ook geoptimaliseerd voor elektronisch schakelen. Een combinatie die garant staat voor perfecte schakelprestaties. De trapondersteuning is zeer intelligent en ontworpen voor gebruik in alle situaties: van de drukke stad tot aan de rustige landwegen. Verder is de motor is zuinig, krachtig en betrouwbaar, in alle weersomstandigheden.

Kortom:

  • Groot piekvermogen
  • Soepele ondersteuning
  • Elektronisch schakelen
  • Betrouwbaar

Bekijk onze complete collectie e-bikes

SHIMANO MIDDENMOTOR

Prestige EMS

Legacy EMB

Voyage EMI

Solo EMI