BTC-drive voorwielmotor

BTC VOORWIELMOTOR

VOORDELIG IN PRIJS

BTC-DRIVE

Door Multicycle ontwikkeld

ONDERHOUDSVRIJ

Borstelloze motor

KWALITEIT

De beste materialen

BTC-drive voorwielmotor

Het beste materiaal

Elektrische fietsen met een voorwielmotor hebben heel veel voordelen. Bijvoorbeeld het lage gewicht en de voordelige aanschafprijs. De BTC-drive is speciaal ontwikkeld voor Multicycle en is gemaakt van de beste materialen. Kiest u voor de BTC-drive voorwielmotor, dan kiest u voor kwaliteit.

Een voorwielmotor kent veel unieke voordelen. Hij is lager in gewicht dan een middenmotor. Het gewicht is ook optimaal verdeeld over de e-bike, omdat de accu in de drager verwerkt zit. Dat geeft maximale grip op zowel de voor- als het achterwiel. Uiteindelijk is het een persoonlijke keuze wat u fijner vindt. Een voorwielmotor trekt u vooruit waar een midden-of achterwielmotor u vooruit duwt. Het verschil merkt u direct als u gaat testrijden. Komt u daarom gerust eens langs bij één van onze dealers of in onze showroom.

Onze voorwielmotoren werken met het BTC-drive systeem. De BTC-drive is een borstelloze motor. Dat betekent dat hij onderhoudsvrij en geruisloos is. De motor levert een maximaal koppel van 30 Nm. BTC-drive is speciaal ontwikkeld voor Multicycle fietsen en staat garant voor jaren fietsplezier.

DE VOORDELEN VAN EEN VOORWIELMOTOR

  • Laag gewicht

  • De aanschafprijs

  • Kwaliteit

  • BTC-drive systeem

  • Fietsplezier

  • Maximale grip

Nieuwe Collectie 2019

Perfecte technologie en design

Bekijk de collectie