Brose middenmotor

BROSE MIDDENMOTOR

DE BESTE RIJBELEVING OP EEN ELEKTRISCHE FIETS

BROSE

Voor de beste rijbeleving

VEILIGHEID

Wendbaar in het verkeer

DUITSE KWALITEIT

Al 110 jaar ervaring

BROSE MIDDENMOTOR

Duitse top kwaliteit

Voor de beste rijbeleving kiest u een elektrische fiets met middenmotor. Met een middenmotor is uw fiets mooi in balans, omdat de motor laag en in het midden van uw fiets geplaatst is. Deze stabiliteit gaat u zeker merken als u met de fiets erop uit gaat. Al onze modellen zijn voorzien van de allerbeste middenmotor van het merk Brose. Met een Brose middenmotor heeft u een product van Duitse degelijkheid. Dit betekent rijplezier voor jaren.

Wilt u graag een fiets waarmee u flexibel en wendbaar door het verkeer kunt bewegen? Kies dan voor een middenmotor. Een middenmotor zit verwerkt in de trapas van de fiets. Dat heeft veel voordelen. De motor is namelijk een relatief zwaar onderdeel van de fiets. Door het gewicht van de motor op het laagste punt te monteren, is de fiets heel stabiel. De middenmotor drijft de ketting aan en niet de wielen. Dit zorgt ervoor dat de e-bike zich net zo soepel en wendbaar gedraagt als een normale fiets.

De stilste motor voor elektrische fietsen wordt gemaakt door Brose. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een rubberen tandriem voor overbrenging in de motor. Vooral bij het snel ronddraaien van de pedalen hoort u duidelijk het verschil met andere motoren.

Daarnaast heeft de middenmotor van Brose veel kracht bij lage toerentallen. De Brose motor geeft geen weerstand als de motor niet gebruikt wordt. Wilt u zonder ondersteuning fietsen? Dat is geen enkel probleem.

Wilt u een middenmotor? En wilt u Brose? Kies dan voor de Multicycle Prestige, Legacy, Voyage of Noble EMB en u bent verzekerd voor jarenlang fietsplezier.

DE VOORDELEN VAN EEN MIDDENMOTOR

  • Laag zwaartepunt

  • Gates Garbon CDX riem

  • De stilste motor

  • Trekkracht bij lage toerentallen

  • Nauwelijks weerstand als de motor uitstaat

  • Prachtig geïntegreerd in het frame

Nieuwe Collectie 2019

Perfecte technologie en design

Bekijk de collectie