Gedreven door kwaliteit

Gedreven door kwaliteit

SINDS 1977

Gedreven door kwaliteit

Multicycle werd 40 jaar geleden in het Achterhoekse Ulft door Nico Bieleveldt en zijn vrouw opgericht. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich toen al met de mooie, lichte handgemaakte fietsen waarbij de nadruk lag op comfort en kwaliteit, vanuit een sportieve grondslag. En dat is nooit veranderd.

Vakmanschap en kwaliteit

We zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige e-bikes ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door kwaliteit, met fantastisch fietsen als uitgangspunt.

Fietsen die bij u passen

Een fiets moet bij u passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. U moet zich vrij en trots voelen op uw Multicycle! Wij denken verder dan techniek alleen, maar verdiepen ons in uw belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen we de grenzen nog verder verleggen?

Vakmanschap op het hoogste niveau

We zijn ontzettend gedreven om de beste fiets te maken. Onze vakmensen zijn daar iedere dag weer mee bezig. De fietsen die nu uit de fabriek rijden, zijn het resultaat van een duidelijke strategie, veel innovaties en volledig in huis ontwikkelde kwaliteitsprocessen. We durven nu met overtuiging te zeggen dat we technologisch de beste én lichtste fiets maken waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. 


Perfecte afwerking van de fiets

De fiets is een product waarmee je gezien mag en wilt worden. En dat vinden wij ook. Alle fietsen worden in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. We nemen de tijd om een fiets tot in detail te ontwerpen en goed uit te ontwikkelen, we doen hieraan nooit concessies. Een Multicycle maakt gebruik van de modernste technieken en heeft een eigentijds en duurzaam design. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Zo min mogelijk lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt. Over elk detail is nagedacht en dit leidt tot de mooiste fiets.

over multicycle