Fietsnieuws

Nieuwtjes over de Multicycle fietsen

  • Home
  • /
  • Fietsnieuws
Vindt u het ook zo heerlijk om langs het water te fietsen? In dit artikel hebben we voor u de drie mooiste routes langs het water verzameld. Geniet van de mooiste momenten op uw e-bike met deze fietsroutes.
maandag, 25 januari 2021
door Multicycle
Heeft u het afgelopen jaar ook genoten van een mooie fietstocht door Nederland? 2020 was een jaar waarin ontzettend veel fietsroutes zijn afgelegd. Ook op onze website zagen we dat onze fietsroutes vaak werden bekeken. In dit blog nemen we u mee in de meest bekeken fietsroutes van dit jaar. Uiteraard kunt u ook komend jaar weer veel routes van ons verwachten, dus houd onze website in de gaten!
donderdag, 31 december 2020
door Multicycle
Nederland kent in totaal tien Werelderfgoederen die zeker een bezoek waard zijn. En hoe kunt u dat beter doen dan op de fiets? In deze reeks nemen we u mee langs de Nederlandse Werelderfgoederen en delen we iedere keer drie prachtige fietsroutes in de omgeving. Deze keer: Droogmakerij De Beemster, Rietveld Schröderhuis en Ir. D.F. Woudagemaal.
woensdag, 11 november 2020
door Multicycle
Nederland kent in totaal tien werelderfgoederen die zeker het bezoeken waard zijn. En hoe kunt u dat beter doen dan op de fiets? In deze reeks nemen we u mee langs deze Nederlandse Werelderfgoederen en delen we iedere keer drie prachtige fietsroutes in de omgeving. Deze keer: de Van Nelle Fabriek, de Waddenzee en de Stelling van Amsterdam.
donderdag, 20 augustus 2020
door Multicycle
Nederland kent in totaal tien werelderfgoederen die zeker het bezoeken waard zijn. En hoe kunt u dat beter doen dan op de fiets? In deze reeks nemen we u mee langs deze Nederlandse Werelderfgoederen en delen we iedere keer drie prachtige fietsroutes in de omgeving. Deze keer: Schokland, de Amsterdamse Grachtengordel en Kinderdijk.
maandag, 27 juli 2020
door Multicycle
In deze twaalfdelige reeks ontdekt u bijzondere fietsroutes in iedere provincie. Deze keer delen we drie fietsroutes door Limburg. Deze zuidelijke provincie bruist van cultuur en de geschiedenis. Fietsend door de provincie valt ook zeker de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden op. Wij wensen u veel fietsplezier!
donderdag, 02 juli 2020
door Multicycle
Wie denkt aan Zeeland, denkt aan deltawerken, sluizen of historische steden. Maar er is nog veel meer te ontdekken! Wist u dat het Landelijk Fietsplatform Zeeland heeft benoemd tot 5-sterren provincie? Dit is het hoogst haalbare niveau! Dit heeft de provincie te danken aan het onderhoud van het fietsnetwerk, de toegankelijkheid en de vele fietscafés. Ook erg leuk: in Zeeland varen nog steeds Zeeuwse pondjes die u van A naar B brengen. We hebben drie routes uitgekozen die u rondleiden door Zeeland.
dinsdag, 07 januari 2020
door Multicycle
In deze twaalfdelige reeks ontdekt u elke maand bijzondere fietsroutes in iedere provincie. Deze keer delen we drie fietsroutes door Zuid-Holland. De provincie Zuid-Holland is een veelzijdige en bedrijvige provincie waar veel te beleven valt. Van grote steden tot badplaatsen en van de tulpenvelden tot molens: Zuid-Holland heeft het allemaal.
woensdag, 11 december 2019
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Recent

Archief