Mei

De coronacrisis heeft invloed op onze mobiliteit. Want hoe gaan we straks weer op pad naar het werk? De RAI Vereniging heeft onderzoek laten uitvoeren naar het reis- en thuiswerkgedrag van reizigers. Dit onderzoek toont enerzijds aan dat mensen straks vaker thuis gaan werken dan voor de coronacrisis. Aan de andere kant laat het onderzoek zien dat mensen meer behoefte hebben aan individueel vervoer, zoals een fiets.
maandag, 18 mei 2020
door Multicycle
Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Lietmeijer Tweewielers.
woensdag, 06 mei 2020
door Multicycle
Bij Multicycle willen we dat u mooie momenten beleeft op uw fiets. En die mooie momenten zouden zomaar eens kunnen beginnen tijdens één van de fietsroutes in dit boekje. Speciaal voor u stelden we per provincie twee fietsroutes samen. De fietsroutes variëren in lengte en zijn een combinatie van landelijke en stedelijke omgevingen. Voor ieder wat wils! We wensen u veel fietsplezier!
maandag, 04 mei 2020
door Multicycle
Meimaand is fietsmaand! Wij van Multicycle zien graag dat u ook in de lente mooie momenten beleeft op de fiets. Door alle omstandigheden kunnen wij ons goed voorstellen dat u voorzichtig bent met fietsen. Daarom hebben wij drie rustige routes uitgekozen die in de lente prachtig zijn.
maandag, 04 mei 2020
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Archief