Multicycle

Dealer van de maand juni: Firma Johan van Heumen

Gepubliceerd door Multicycle
Op dinsdag, 02 juni 2020

Dealer van de maand juni: Firma Johan van Heumen

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Firma Johan van Heumen.

‘Klant is koning’

Onze dealer van de maand juni is Firma Johan van Heumen. In het mooie Limburgse Afferden staat Johan al sinds april 1981 aan het roer van zijn eenmanszaak. Hij staat klaar voor zijn klanten en heeft alle kennis in huis om mensen uitgebreid te helpen. En dat doet hij dan ook met veel plezier. Johan: ‘De klant is bij mij echt koning. Ik vind het leuk om met klanten om te gaan en hen te helpen met het beste advies. Mijn services reiken tot aan het huis van mijn klant’.

Vaste klantenkring

Het is dan ook niet voor niets dat Johan een vaste klantenkring heeft. Zijn klanten zijn tevreden en komen daarom ook graag bij hem terug. Ook online zijn er lovende woorden over Johan te vinden. Hij wordt omschreven als een ‘aardige, eerlijke man met een goede service’. Die omgang met klanten vindt Johan dan ook één van de leukste dingen aan het werk. ‘De binding houden met klanten vind ik leuk. En dat je dan een op maat fiets kan afleveren die voldoet aan alle wensen van de klant, dat is waar je het voor doet’.

Samenwerking met Multicycle

Johan is inmiddels alweer vijf jaar Multicycle dealer. Johan: ‘Omdat de fietsen veelal uit voorraad leverbaar zijn, kan Multicycle snel leveren. Ze kunnen een op maat fiets adviseren’.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.