Fietstips

Multicycle op de E-bike Xperience / Fiets & Wandelbeurs!

Gepubliceerd door Multicycle
Op zondag, 02 februari 2020

Multicycle op de E-bike Xperience / Fiets & Wandelbeurs

Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de E-bike Xperience / Fiets & Wandelbeurs in Utrecht! Op deze beurs kunt u onze nieuwste modellen bekijken en ervaren. Fiets bijvoorbeeld op het indoor testparcours, waarop u op een afwisselende en uitdagende manier de e-bikes en toerfietsen kunt testen en ervaren. De E-bike Xperience is dé ideale plek om te kijken welke fiets bij u past. Wij zijn van 28 februari tot en met 1 maart aanwezig en helpen u graag met advies op maat. U vindt ons op de grens van de E-bike Xperience & Fiets & Wandelbeurs (2.C.10) en dus niet te missen!

Multicycle op de E-bike Xperience/ Fiets & Wandelbeurs

De afgelopen jaren steeg het aantal e-bikes in Nederland flink, net als het aanbod. Middenmotor, riemaandrijving, Brose, Shimano… De keuze is enorm! Wij helpen u dan ook graag met het kiezen van de juiste e-bike. We geven u graag antwoord op vragen als: waar moet ik op moet letten bij de aanschaf van een e-bike? En wat maakt dit model meer geschikt dan een andere e-bike? Onze deskundige specialisten helpen u graag verder.

Ook als u vragen heeft over Multicycle zelf, staan wij u graag te woord. Wij zijn trots op ons merk en delen dat graag met u. Multicycle staat voor hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Bij Multicycle maken we fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets. Ervaar het nu zelf.

Terugblikken op een geslaagde E-bike Xperience

Tijdens de editie van vorig jaar bezochten maar liefst 43.000 mensen de Jaarbeurs in Utrecht. Multicycle kijkt terug op een zeer geslaagd weekend, waar we veel mensen hebben kunnen helpen met adviezen over e-bikes. De oprechte interesse die mensen hadden, hebben geleid tot vele leuke gesprekken en ideeën! Dit was voor ons tevens inspiratie die wij in onze nieuwe modellen hebben kunnen verwerken.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.