Multicycle

Maak kennis met onze dealer van de maand: Green Drive

Gepubliceerd door Multicycle
Op maandag, 10 februari 2020

Maak kennis met onze dealer van de maand: Green Drive

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Green Drive.

Green Drive in Oostrum

In Oostrum, vlakbij het Limburgse Venray, vindt u Green Drive. Deze fietsspecialist bestaat sinds 1 januari 2013 en onderscheidt zich door de hoogwaardige e-bikes die zij verkopen.

De eigenaar van deze mooie fietsenwinkel is Erwin Michiels. Met veel passie heeft hij het bedrijf laten groeien tot wat het nu is. Erwin is hét gezicht van de winkel, maar hij doet het niet alleen. “Meestal heb ik hulp van stagiaires of mensen die re-integreren. En op zaterdag helpt een familielid met de verkoop”, vertelt Erwin.

Omgang met klanten

Het mooiste aan het werk vindt Erwin de omgang met klanten. “Ik vind het belangrijk om klanten blij te maken met de producten die ik verkoop. Service en klantgericht werken zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik ben dan ook trots als klanten zeer tevreden zijn en er meer klanten komen door mond-tot-mond reclame. Daarnaast vind ik het belangrijk om de ontwikkelingen in de markt bij te houden en laat ik me dan ook graag bijscholen”.

Specifieke oplossingen

Erwin is in 2013 begonnen met het ombouwen van normale fietsen naar elektrische fietsen. Uitdagingen gaat hij graag aan. “Ik houd ervan om individuele problemen op te lossen. Ik ben gespecialiseerd in het maken van bijzondere voorzieningen die niet op de markt te koop zijn, bijvoorbeeld voor gehandicapten. Dit zijn klanten die vaak om speciale aanpassingen vragen. Eén van onze specialiteiten is het ombouwen van een gewone fiets naar een driewieler. Dat vind ik een uitdaging en daar werk ik graag aan mee. Door mijn vakkennis en deze specifieke oplossingen, ontvang ik klanten uit het hele land”.

Green Drive en Multicycle

Ook specialiseert Erwin zich in elektrische fietsen. “Ik richt me ook op de verkoop van kwalitatief uitstekende elektrische merkfietsen, zoals Multicycle. Sinds 2019 ben ik dealer van Multicycle en daar ben ik erg tevreden over. Het is een kwaliteitsfiets die ik graag adviseer en verkoop aan klanten. Ik vind het fijn om te zien dat mensen met een mooi product de winkel uitgaan. Ik verwacht dan ook dat ik in 2020 nog meer Multicycle ga verkopen. Het zijn kwalitatief uitstekende en prachtige e-bikes.”

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.