Februari

In deze twaalfdelige reeks ontdekt u elke maand bijzondere fietsroutes in iedere provincie. Deze keer delen we drie fietsroutes door Noord-Brabant. De provincie van onder meer carnaval en de bourgondische levenswijze biedt huis aan een aantal prachtige fietsroutes. Voornamelijk bestaande uit vele dekzandgebieden en doorsneden met meerdere beekjes. Het natuurlijke landschap van Noord-Brabant leent zich uitstekend voor diverse fietsroutes. Ook in deze editie hebben we weer 3 prachtige routes voor u geselecteerd.
donderdag, 20 februari 2020
door Multicycle
Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Green Drive.
maandag, 10 februari 2020
door Multicycle
Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de E-bike Xperience / Fiets & Wandelbeurs in Utrecht! Op deze beurs kunt u onze nieuwste modellen bekijken en ervaren. Fiets bijvoorbeeld op het indoor testparcours, waarop u op een afwisselende en uitdagende manier de e-bikes en toerfietsen kunt testen en ervaren. De E-bike Xperience is dé ideale plek om te kijken welke fiets bij u past. Wij zijn van 28 februari tot en met 1 maart aanwezig en helpen u graag met advies op maat. U vindt ons op de grens van de E-bike Xperience & Fiets & Wandelbeurs (2.C.10) en dus niet te missen!
zondag, 02 februari 2020
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Archief