Multicycle

Maak kennis met onze dealer van de maand: Xycleservice Doesburg

Gepubliceerd door Multicycle
Op dinsdag, 19 november 2019

Maak kennis met onze dealer van de maand: Xycleservice Doesburg

Multicycle werkt nauw samen met haar exclusief geselecteerde dealers. Mocht u vragen hebben over onze e-bikes, dan staan deze dealers dagelijks voor u klaar. Reden genoeg om onze dealers in het zonnetje te zetten! Maak daarom kennis met onze dealer van de maand november: Xycleservice Doesburg.

 

Een full service fietsenzaak

“Onze passie voor fietsen is begonnen in 2002,” vertelt eigenaar Camiel Banda. “We zijn begonnen met een fietsenzaak aan huis. Na het groeiende aantal klanten is Xycleservice tegenwoordig te vinden in een prachtig pand met 600 m2 fietsplezier in Doesburg.” Zelf heeft Camiel al 27 jaar ervaring in de fietsenbranche. De afgelopen jaren heeft Xycleservice een zeer goede naam ontwikkeld in de regio. “Ons team was hierbij een belangrijke factor. We werken in een hecht team van vijf medewerkers die gespecialiseerd zijn en de passie voor fietsen delen.” En dat is iets om trots op te zijn!

 

Camiel Banda, eigenaar van Xycleservice.

 

‘’Wij hebben de drang om onderscheidend te blijven’’

Xycleservice is nog steeds dagelijks bezig met het verbeteren van de bestaande producten. Camiel: “We verdiepen ons graag in het denkproces van mensen die aan een nieuwe fiets toe zijn. Door dit proces te begrijpen, kunnen wij makkelijker onze winkel en service inrichten. Dit heeft een positief effect op de ervaring van onze klanten. De afgelopen jaren hebben wij veel aandacht besteed aan de e-bikes. We zijn dan ook niet voor niets al jaren nummer één op gebied van service en kwaliteit.”

 

Het team van Xycleservice.

 

 

Een blik op de toekomst!

De samenwerking met Multicycle gaat terug naar 2013. “Momenteel zitten wij dus al in het zevende seizoen. De samenwerking verloopt erg soepel en beide partijen zijn erg tevreden met de huidige manier van werken. Ook de inzet om de komende jaren het product succesvol te maken is inmiddels goed zichtbaar. Wij verwachten dat de aankomende collectie van Multicycle er één zal zijn die het vertrouwen in het product Multicycle aansterkt. Want dat verdient het merk zeker. Afgelopen jaren waren misschien soms wat roerig. Maar met de inzichten die wij hebben gekregen hebben we er alle vertrouwen is dat het product in de nieuwe jaargang succesvol zal worden,” aldus Camiel.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.