Juli

In deze twaalfdelige reeks ontdekt u elke maand bijzondere fietsroutes in iedere provincie. Deze keer delen we drie fietsroutes door Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland en heeft een grote diversiteit te bieden: van de prachtige natuur op de Veluwe tot de pittoreske dorpen. In deze provincie komt u tot rust. Hieronder leest u drie fietsroutes waarmee u deze prachtige provincie kunt ontdekken.
maandag, 29 juli 2019
door Multicycle
De afgelopen maanden organiseerden wij de Multicycle Matchmaker weken. Door het invullen van een leuke test, kregen deelnemers te zien wat hun droomfiets was. Uit alle deelnemers is er één winnaar naar voren gekomen die ook daadwerkelijk haar droomfiets mocht komen ophalen! Stephanie Boers was de gelukkige winnares van een Prestige EMB. Afgelopen donderdag kwam zij haar e-bike ophalen! Fietsenwinkel Dirk Methorst gaat Stephanie de komende jaren voorzien van onderhoud aan de fiets. We wensen Stephanie ontzettend veel plezier met haar nieuwe fiets. 
woensdag, 24 juli 2019
door Multicycle
Wist u dat bijna de helft van alle Nederlanders hun mobiele telefoon gebruikt terwijl ze aan het fietsen zijn? Dat is erg zorgelijk, omdat er dan minder aandacht is voor de weg en andere weggebruikers. Dit betekent dat er gemakkelijk ongelukken kunnen gebeuren. Vanaf 1 juli 2019 is het echter verboden om te appen op de fiets. Deze nieuwe wet geldt ook voor het bedienen van andere elektrische apparatuur. Wordt u toch betrapt met een mobiele telefoon in uw handen, dan kunt u een boete van 95 euro verwachten. In dit nieuwsbericht vertellen we u graag meer over deze ontwikkelingen.
maandag, 01 juli 2019
door Multicycle

Multicycle Fietsnieuws

Welkom op onze fietsnieuws pagina, we geven regelmatig tips over fietsen of over fietsroutes en ervaringen van rijders. 

Archief