Multicycle

Maak kennis met onze dealer van de maand: Peter van Leeuwen Tweewielers

Gepubliceerd door Multicycle
Op woensdag, 11 december 2019

Maak kennis met onze dealer van de maand: Peter van Leeuwen Tweewielers

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Peter van Leeuwen Tweewielers.

 

 

 

Al sinds 1982 een begrip in Hoek van Holland

Zevenendertig jaar geleden startte Peter van Leeuwen Tweewielers met de eerste winkel in Westmaas. In 1995 werd een tweede winkel geopend in Hoek van Holland. ‘In 1999 verkocht mijn vader zijn winkel in Westmaas om zich volledig te richten op zijn goedlopende winkel in Hoek van Holland’, vertelt Martijn van Leeuwen. Dit was zeker geen verkeerde keuze. Inmiddels is Peter van Leeuwen Tweewielers niet meer weg te denken uit de regio.

 

‘Onze specialiteit is de e-bike, daar ligt onze passie’

Martijn: ‘Wij vinden dat je de techniek goed moet kennen, wil je iemand van een juiste e-bike voorzien. Verstand van techniek en service zijn dus onlosmakelijk verbonden in ons vak’. Hij is erg trots op zijn huidige team. ‘We vullen elkaar super goed aan en hebben alle vijf iets waar we sterk in zijn. Zo kunnen we met het hele team elke bezoeker op maat bedienen met service of advies. Geen probleem is voor ons te gek!’

 

Al vanaf het eerste uur dealer van Multicycle!

‘Sinds de oprichting in 1982 verkopen wij al Multicycle fietsen. We hebben dus ook alle ups en downs meegekregen. We zijn echter altijd in Multicycle blijven geloven. Het is zelfs zo dat wij vaak meedenken met Multicycle om de producten nog beter te krijgen. Het mooie van Multicycle is dat onze ideeën daadwerkelijk gehoord worden. Dat in tegenstelling tot de grotere merken’.

 

Positieve verwachtingen voor volgend jaar

‘Wij verwachten een heel leuk jaar! We zitten volgend jaar 25 jaar in Hoek van Holland met onze winkel en daar gaan we een paar leuke dingen mee doen. Ook hebben wij afgelopen jaar het hoofdkantoor van Multicycle (Kross) in Polen bezocht en daarna onze zinnen grotendeels op Multicycle gezet. Wij geloven oprecht in de nieuwe plannen van Multicycle,’ aldus Martijn.

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.