Fietservaringen

Fiets met een e-bike naar uw werk!

Gepubliceerd door Multicycle
Op woensdag, 30 mei 2018

Fiets met een e-bike naar uw werk!

Op 23 mei 2019 is het de landelijke Fiets naar je Werk Dag! Een initiatief dat wij van harte steunen. Want fietsen is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook zeker voor het milieu. Pak daarom voor de kleinere afstanden eens wat vaker de fiets! Een e-bike is hiervoor perfect. Benieuwd naar de voordelen van de e-bike voor het woon-werkverkeer? U leest het hier.

Meer met de e-bike is minder in de file

Niets is zo vervelend als file. Dat ellenlange wachten, waarbij u geen kant op kunt. Met een e-bike voorkomt u dit probleem. Door gebruik te maken van een elektrische fiets, draagt u bij aan een vermindering van files. Én u draagt ook nog eens bij aan een vermindering van de parkeerdrukte. Vaak bent u met de fiets nog sneller op uw werk dan met een auto!

Een e-bike is beter voor het milieu

Op de e-bike naar het werk is, samen met lopen, de meest duurzame manier om u te vervoeren. Zeker als u langere afstanden aflegt, is een e-bike een goed alternatief. Een elektrische fiets is namelijk milieuvriendelijk. Maar ook zeker de korte ritten van en naar het werk zijn met een fiets een stuk duurzamer. Zo blijkt dat u met een auto 30 keer meer het milieu belast dan wanneer u deze kilometers aflegt op een e-bike!

Fiets uzelf fit met een e-bike

Door vaker op de fiets te stappen, werkt u aan de gezondheid. Door in beweging te blijven, verbrandt u meer energie en beweegt u intensiever. En dat geldt niet alleen voor uw fysieke gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat u minder stress heeft wanneer u met de fiets naar het werk gaat.

Geen last van zwetende oksels!

Overtuigd van de voordelen van een e-bike? En wilt u op uw fiets naar het werk, maar ziet u het niet zitten om daar met zwetende oksels aan te komen? Door te kiezen voor een elektrische fiets is dat geen punt. Omdat u tijdens het fietsen wordt ondersteund, hoeft u minder inspanning te leveren. U fietst altijd op een tempo dat voor u prettig is.

MulticycleDe perfecte e-bike voor woon-werkverkeer

Bij Multicycle hebben we verschillende e-bikes die uitermate geschikt zijn voor het woon-werkverkeer. Heeft u een voorkeur voor een klassieke e-bike? Dan is de volledig automatisch geschakelde Voyage EF de perfecte e-bike. Zoekt u een meer sportievere e-bike voor de ritten van en naar uw werk? Dan past de Prestige EMB met middenmotor goed bij u. Zelf ontdekken wat de voordelen van een e-bike zijn? Maak dan een proefrit bij één van onze dealers.

Collectie

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.