Fietstips

Het belang van goede banden in de winter

Gepubliceerd door Multicycle
Op maandag, 24 december 2018

Het belang van goede banden in de winter

Iedereen die ook in de winter op de fietst stapt, begrijpt dat fietsen in de winter anders is dan in de zomer. Aan het begin van de winter heeft u last van bladeren op het wegdek. En wanneer het echt gaat vriezen, wordt het gladder. Om vervelende glijpartijen te voorkomen, is het belangrijk dat de banden van uw (elektrische) fiets voldoende grip hebben op de weg. Daarom hebben onze (elektrische) fietsen extreem betrouwbare banden. In dit blog leest u waarom onze banden extra veilig zijn.

Betrouwbare merken

Bij Multicycle staan comfort en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij enkel met betrouwbare merken als Vredestein en Continental. Dit zijn merken die in het verleden hebben bewezen betrouwbaar én veilig te zijn.

Vierseizoenen banden met perfecte grip

Wij begrijpen dat u geen zin heeft om ieder seizoen andere banden op uw fiets te laten zetten. Daarom hebben wij gekozen voor vierseizoenenbanden. Met deze vierseizoenenbanden kunt u ieder jaargetijde vertrouwen op een stabiele en veilige ligging op de weg. Fietst u in de sneeuw op onze fietsen, dan merkt u dat u meer grip heeft.

Lekbestendig

De banden op onze (elektrische) fietsen zijn anti-lek. Dit betekent dat de banden zijn ontworpen met een beschermlaag, waardoor de kans op lekrijden minder groot is. Zo weet u zeker dat u veilig op pad kunt, ook in de sneeuw.

Veilig op pad met Multicycle fietsen

Wilt u meer weten over de banden op onze (elektrische) fietsen? Of wilt u zelf ervaren waarom onze banden zo betrouwbaar zijn? Maak dan gerust een afspraak bij één van onze dealers.

En gaat u in de winter liever niet op pad? Houd er dan rekening mee dat u uw e-bike op een juiste manier opbergt. Hoe dat moet, leest u in dit blog.

Contact opnemen

Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.