De Multicycle gebruiker vertelt

Gerri Heibrink, Winterswijk

Gepubliceerd door Multicycle
Op donderdag, 02 januari 2020

Gerri Heibrink, Winterswijk

'Ik was altijd al fan van Multicycle'

Afgelopen zomer organiseerden wij de Multicycle Matchmaker weken. Door het invullen van een leuke test, kregen deelnemers te zien wat hun droomfiets was. Uit alle deelnemers hebben wij één winnaar gekozen die ook daadwerkelijk haar droomfiets mocht komen ophalen! Gerri Heibrink uit Winterswijk was de gelukkige winnares van een Legend EM. We spraken met haar, over hoe zij haar eerste kilometers op de elektrische fiets heeft ervaren.

Een enorme verrassing

Gerri kon in eerste instantie haar oren niet geloven toen ze erachter kwam dat zij de gelukkige winnares was van de Matchmaker. 'Hoe bijzonder is het dat ik een Multicycle e-bike heb mogen winnen. Een enorme verrassing', vertelt Gerri. Op de dag dat ze haar fiets kreeg, heeft ze er direct 20 kilometer op gefietst. 'Ik was altijd al fan van Multicycle, maar nu nog meer. Deze fiets is geweldig. Mijn fietsplezier is weer compleet', vertelt Gerri.

Nog steeds enorm tevreden

Ook nu, enkele maanden later, is Gerri nog steeds super blij met de fiets. Gerri: 'Ik heb er inmiddels 250 kilometer mee gereden en dat is voor mij erg veel, als zware astmapatiënt. Zelfs mijn groepsgenoten zeggen 'Hé, daar komt Gerri aangesprint op haar fiets. De fiets fietst enorm licht, nog lichter dan mijn vorige en dat is super'. Ze is nog elke dag dankbaar voor het winnen van de fiets: 'Als ik op mijn fiets fiets, dan ben ik ook nog elke keer weer dankbaar dat ik zoiets moois mocht winnen', aldus Gerri.


Social media

U kunt dit artikel eenvoudig delen via social media.