Prive een Multicycle e-bike leasen

Privé een Multicycle e-bike leasen

Privé een Multicycle e-bike leasen

Vindt u fietsen ook zo heerlijk? En wilt u graag het comfort en gemak van een e-bike om uw fietstochten nog leuker te maken? Met de private leasefietsen van Multicycle fietst u wel heel voordelig op de allerbeste e-bike voor een vast bedrag per maand. Hieronder leest u meer over het privé leasen van een Multicycle e-bike.

Waarom een Multicycle e-bike privé leasen?

Wilt u wel de kwaliteit van een Multicycle e-bike, maar niet in één keer de kosten kwijt zijn voor de aanschaf? Dan is het private leasen van een Multicycle e-bike een goede optie. Met private lease fietst u al vanaf 76 euro per maand op uw e-bike!

En dat is niet het enige voordeel. Verder:

  • kunt u altijd terecht bij een Multicycle dealer bij u in de buurt;
  • hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie, onderhoud én verzekering: dit is inbegrepen in het leaseplan;
  • ontvangt u pechhulp.

Hoe werkt het?

U kunt een e-bike uitzoeken bij een Multicycle dealer bij u in de buurt. De dealer zorgt er vervolgens voor dat de leaseovereenkomst wordt geregeld. Zodra dit is geregeld, kunt u genieten van uw Multicycle e-bike.

Ook kunt u zelf uw Multicycle e-bike private lease regelen. 

Regel hier uw private lease

Na de leaseperiode

De leaseperiode duurt 36 maanden. Na de leaseperiode kunt u zelf beslissen wat u doet. Zo kunt u ervoor kiezen om de fiets te kopen, het leasetraject te beëindigen óf een nieuw leasetraject te beginnen.

Waarom een leasefiets?

Met een Multicycle leasefiets legt u extra gezonde kilometers af. Een dagelijkse fietstocht maakt u namelijk 30% productiever en effectiever. Ook heeft u minder kans op diabetes en hart- en vaatziekten!