Vervanging voor onze oudere modellen

Vervanging voor onze oudere modellen

  • Home
  • /
  • E-bikes
  • /
  • Vervanging voor onze oudere modellen

Vervanging voor onze oudere modellen

Vervanging voor onze oudere modellen

Heeft u één van onze oudere modellen en bent u benieuwd naar een juist alternatief? Hieronder laten we u graag onze passende alternatieven zien voor de fietsen uit onze oude collecties.

Spirit en Legend

Heeft u een Spirit e-bike en bent u op zoek naar een passend alternatief? Kies dan voor onze Noble. De Noble heeft een stille motor en een krachtige accu. Dit maakt het een betrouwbare fiets waar u jarenlang van gaat genieten. Net als de Spirit, is ook de Noble voor zowel vrijetijdstochten als voor woon-werkverkeer de perfecte e-bike.

Xelo

Het passende alternatief voor de Xelo is de Voyage. De Xelo is een echt design-statement en komt qua design het meest overeen met de verfijnde Voyage. Naast dat deze e-bike er prachtig uitziet is hij ook licht én sterk. Door de krachtige motorondersteuning is de Voyage ideaal voor heuvelachtig landschap.

Expressive

De Expressive is vergelijkbaar met twee modellen uit onze nieuwe collectie, de Prestige en de Legacy. Beide fietsen zijn van topkwaliteit en zorgen voor optimaal rijplezier. Het zijn fietsen waarmee u gezien mag worden. De strakke vormgeving geeft samen met de hoogwaardige en veilige materialen een uniek en stijlvolle uitstraling.