Elektrische herenfiets

Wilt u een elektrische herenfiets kopen?

Elektrische herenfiets

Elektrische herenfiets

Bent u op zoek naar een elektrische herenfiets? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Multicycle! Onze elektrische herenfietsen staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben diverse prachtige elektrische fietsen voor heren ontworpen die aansluiten op iedere behoefte. Van sportief voor ontspannen fietsen: voor iedere man is er een elektrische fiets die bij hem past.

Elektrische herenfiets kopen

Soms is het prettig om wat extra fietsondersteuning te hebben. Bijvoorbeeld wanneer het weer tegenzit of u een lange afstand wilt fietsen. Een e-bike is dan een perfecte uitkomst. Hiermee ervaart u een optimaal rijplezier op uw elektrische fiets! Kiest u daarbij voor een elektrische herenfiets met middenmotor of voorwielmotor? En geeft u de voorkeur aan een open of gesloten kettingkast? Bij Multicycle heeft u voldoende keuze.

Tips voor het kopen van een elektrische herenfiets

Bent u nog maar net op zoek naar een elektrische herenfiets? Dan kan het zijn dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn ontzettend veel elektrische herenfietsen op markt. Wat maakt de ene e-bike nou anders dan de ander? En welke fiets past het beste bij u? Ons advies daarin is om de elektrische herenfiets gewoon eens te proberen! Maak een afspraak bij een dealer en stap op de fiets. Pas wanneer u daadwerkelijk de e-bike gebruikt, zult u ervaren wat u fijn vindt fietsen en wat niet.

5 jaar garantie op de accu

Wist u dat u 5 jaar garantie krijgt op de accu van uw elektrische herenfiets? Bij Multicycle zien we namelijk graag dat u mooie momenten op uw Multicycle maakt. Daarom zijn onze e-bikes uitvoerig getest en voorzien van alleen de allerbeste accu’s. Onze elektrische herenfietsen worden met zorg ontworpen, geproduceerd en getest. Daarom kunnen wij u nóg meer zekerheid bieden door u 5 jaar lang accugarantie te geven.

Collectie elektrische herenfiets

Bij Multicycle heeft u de keuze uit 10 elektrische herenfietsen. Deze hebben allemaal zijn eigen kenmerken en specificaties. Onze dealers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden die u heeft over onze elektrische herenfietsen.