Prestige BD

____  De Prestige BD is een premium toerfiets, met belt drive en 4 season banden geschikt voor alle seizoenen

Prestige BD

Prestige BD

De Prestige is het topmodel onder onze toerfietsen. Deze prachtige toerfiets heeft een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving.

De Prestige is voorzien van de Shimano Alfine 8 naafversnelling in combinatie met de riemaandrijving van Gates Carbon Drive.

Door de Vredestein 4 season anti-lek banden fietst u het hele jaar door  soepel, zowel voor het woon-werkverkeer als de vrijetijdsbesteding

€ 1.799,00
Beschikbare kleuren
Shitake Grey Glossy
Metro Black Metallic

Riemaandrijving Gates

De Prestige beschikt over riemaandrijving van Gates Carbon Drive in combinatie met onze Shimano Alfine 8 naafversnelling.

Deze riemaandrijving gaat langer mee dan de gewone kettingen en is eenvoudiger in het onderhoud.

Met de Prestige fiets je altijd soepel. Dit maakt het de perfecte toerfiets voor de lange tochten, de verre fietsvakanties en de dagelijkse ritten op en neer naar het werk.

Supernova verlichting

Ook wanneer het donker is, kunt u vertrouwen op de verlichting van Supernova.

Het is belangrijk dat u obstakels snel ziet. De Supernova verlichting zorgt ervoor dat u ver en breed om u heen kan kijken. En het maakt niet uit waar u rijdt: door de Supernova verlichting bent u perfect zichtbaar voor uw medebestuurders.

Lucht geveerde voorvork

De Prestige BD is voorzien van de SR Suntour NCX lucht geveerde voorvorken. Dit maakt de Prestige lichter én duurzamer dan fietsen met een coilvering.

Daarnaast kunt u de fiets perfect op uw zelf afstellen. Zo vangt u obstakels eenvoudig op en ervaart u een optimaal rijplezier.

Uitgelicht

Onze prachtige toerfietsen hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving.

Door hun aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden zijn deze toerfiets extra licht en sterk. Dit maakt ze perfecte fietsen voor zowel de vrijetijdsbesteding als het woon-werkverkeer. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar.

Omdat wij deze fietsen afwerken met een schitterende poedercoating in de kleuren Shitake Grey Satin, en Metro black metallic hebben deze toerfietsen een chique, klassieke uitstraling.

Aandrijving
Aandrijving Gates Garbon Drive CDX riem
Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect X-treme 4-seasons anti-lek
Gewicht 17,7 kg
Kleuren Dames fiets Shitake Grey Glossy
Kleuren Heren fiets Metro Black Metallic
Remmen Magura MT2 hydraulische schijfremmen
Schakelsyteem Shimano Alfine 8 Naafversnelling
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Ergo-tec met safety level 4
Veersysteem RST Volant T
Verlichting Supernova E3 pure 3 235 lumen, power led
Zadel Selle San Marco - handgemaakt in Italië
Adviesprijs
Adviesprijs € 1.799