Premiere BDR

____  Kwaliteit én betrouwbaarheid voor een goede prijs.

Premiere BDR

Premiere BDR

Zoekt u een urban fiets voor het alledaagse gebruik? Een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbare fiets voor een goede prijs? Dan is de Premiere BDR de fiets die bij u past. Deze trendy stadsfiets beschikt over een riemaandrijving en is vrijwel onderhoudsvrij. Een no-nonsense fiets, die garant staat voor optimaal fietsplezier.

€ 1.199,00
Beschikbare kleuren
Jet Blue Satin (Dames)
Dark Iron Grey Satin

Brede banden

Met de Premiere BDR fietst u op de robuuste, brede 47 millimeter Dynamic Tour banden van Vredestein. Deze banden zien er niet alleen stoer uit, maar zorgen ook nog eens voor meer comfort. De band is voorzien van een zeer hoge bescherming tegen lekrijden, waardoor de Premiere BDR een perfecte stadsfiets is.

Riemaandrijving

Wat direct opvalt aan de Premiere BDR is de cleane look: door de riemaandrijving is er geen kettingkast nodig. Speciaal voor de urban en stadsfietsen hebben we gekozen voor de Gates riemaandrijving. Hierdoor is de Premiere BDR vrijwel onderhoudsvrij én fietst het ontzettend licht. Er zijn immers geen smeermiddelen nodig en de riem rekt ook niet uit. Een ander voordeel is het comfort: een riem dempt trillingen en geluid uit de aandrijflijf. Daarnaast heeft een riemaandrijving gemiddeld een vijf keer langere levensduur dan een ketting. Hierdoor geniet u optimaal van de Premiere BDR.

Cleane, trendy uitstraling

De weggewerkte lasnaden, de zichtbare riemaandrijving, de prachtige Jet Blue Satin of Dark Iron Grey kleur én het gepoedercoate aluminium frame: alles samen maakt de Premiere BDR een plaatje om naar te kijken. Bijzonder detail is ook de geïntegreerde koplamp in het spatbord. Dit ziet er niet alleen strak uit, maar zorgt ook nog eens voor minder kans op beschadigingen bij gebruik in de stad.

Perfecte afwerking

Onze prachtige toerfietsen hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Premiere BDR wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Jet Blue Satin of Dark Iron Grey.

Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Overige Componenten
Banden Vredestein Dynamic Tour 47-622
Gewicht 18,4 kg
Kleuren Dames fiets Jet Blue Satin (Dames)
Kleuren Heren fiets Dark Iron Grey Satin
Remmen Shimano MT200 hydraulische schijfremmen
Riem Gates CDN
Schakelsyteem Shimano Nexus 8 Riemaandrijving
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Multicycle Trekking
Veersysteem SR Suntour NEX
Verlichting Herrmans Bonfire (geïntegreerd in spatbord)
Spanninga Solo
Zadel Selle Royal Essenza
Adviesprijs
Adviesprijs € 1.199