Dauphin BDR

____  Stoere looks, perfecte afwerking en hoge betrouwbaarheid.

Dauphin BDR

Dauphin BDR

De Dauphin BDR is een eigentijdse urban fiets die zich kenmerkt door stoere looks, de perfecte afwerking en hoge betrouwbaarheid. De brede banden en geïntegreerde voor- en achterlichten kenmerken deze fiets. Dit maakt de Dauphin BDR een perfecte fiets voor uw dagelijkse woon-werkverkeer en intensief gebruik in de stad.

€ 1.699,00
Beschikbare kleuren
Shitake Grey Satin

Riemaandrijving

De Gates riemaandrijving is speciaal ontwikkeld voor de urban en stadsfietsers. Het grote voordeel van een riemaandrijving is dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Er zijn geen smeermiddelen nodig en de riem rekt niet uit, waardoor deze vrijwel nooit nagespannen hoeft te worden. Een riem dempt trillingen en geluid uit de aandrijflijn, dit zorgt voor meer comfort. Door de riem vervalt de noodzaak voor een kettingkast, wat resulteert in een lager gewicht en cleane looks.  Daarnaast heeft een riemaandrijving gemiddeld een tot wel vijf keer langere levensduur. Hierdoor geniet u optimaal van de Dauphin BDR.

Geïntegreerde verlichting

Bijzonder detail aan de Dauphin BDR is dat zowel de koplamp als het achterlicht in de spatborden geïntegreerd zijn. Dit zorgt voor cleane looks en minder kans op beschadigingen bij gebruik in de stad. De verlichting is eenvoudig in te schakelen door de schakelaar voor zowel voor- als achterlicht en wordt van stroom voorzien door de Shimano naafdynamo in het voorwiel.

Brede banden

De 47mm brede Perfect Tour banden van Vredestein geven de Dauphin BDR een robuuste uitstraling. We hebben bewust gekozen voor een iets bredere band. Deze band ziet er stoer en robuust uit en zorgt voor meer comfort, met een zeer lage rolweerstand. Tegelijkertijd is deze band voorzien van een zeer hoge bescherming tegen lekrijden.

Perfecte afwerking

Onze prachtige toerfietsen hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Dauphin BDR wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Shitake Grey Satin.

Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect Tour 47-622
Gewicht 18,3 kg
Kleuren Dames fiets Shitake Grey Satin
Kleuren Heren fiets Shitake Grey Satin
Remmen Shimano MT201 hydraulische schijfremmen
Riem Gates CDN
Schakelsyteem Shimano Alfine 8 Naafversnelling
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Multicycle Trekking
Veersysteem SR Suntour NEX
Verlichting Herrmans Bonfire (geïntegreerd in spatbord)
Busch & Müller Xeltec (geïntegreerd in spatbord)
Zadel Selle Royal New Lookin Moderate
Adviesprijs
Adviesprijs € 1.699