Voyage EMI

____  De Voyage EMI is een sportieve
e-bike met perfecte afwerking.

Voyage EMI

Voyage EMI

De Voyage EMI is een sportieve e-bike met perfecte afwerking. De geïntegreerde 500 Wh accu, weggewerkte lasnaden en geïntegreerde kabels geven de Voyage EMI een verfijnde en tegelijkertijd stoere uitstraling.

€ 3.449,00
Beschikbare kleuren
Shitake Grey Satin

High-end middenmotor en geïntegreerde accu

Zuinig, krachtig én betrouwbaar: de combinatie van de Shimano STEPS E6100 motor met de 500 Wh geïntegreerde accu maakt de Voyage EMI een fiets om van te genieten. De motor is zeer licht, heeft een extreem laag geluidsniveau en bevat soepele en intelligentie trapondersteuning. Hierdoor fietst u niet alleen soepeler, stiller én lichter, maar rijdt u ook nog eens een stuk verder. Ideaal voor de lange fietstochten!

Elektrisch geschakelde di-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motoren, de interne Di2-Nexus 8 naafversnelling, het Shimano display en de aandrijving, is volledig automatisch schakelen mogelijk. Het STEPS-systeem geeft automatisch een signaal naar de naaf om naar de juiste versnelling te schakelen. Hierdoor geniet u optimaal van de omgeving!

Vredestein banden

De Voyage EMI e-bike heeft perfect Tour banden van Vredestein. Deze banden bieden veel voordelen. Zo hebben ze een lage rolweerstand en zijn ze zeer lekbestendig. Ze zijn 47 millimeter breed, waardoor u een uitstekende grip heeft en heel comfortabel kunt fietsen. Deze banden bieden de beste fietsprestatie en dat merkt u meteen als u een fietstocht maakt!

Perfecte afwerking

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Voyage EMI wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Shitake Grey Satin of Metro Black 2 tone.

Aandrijving
Aandrijving KMC X8
Accu Geïntegreerd in onderbuis - 500Wh
Display Shimano SC-E6100
Motor Shimano STEPS E6100
Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect Tour 47-622
Gewicht excl. Accu 24,2 kg
Gewicht incl. Accu 27,6 kg
Kettingkast Hesling Finura
Kleuren Dames fiets Shitake Grey Satin
Kleuren Heren fiets Shitake Grey Satin
Schakelsyteem Shimano Nexus Speed 8 Di2
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Multicycle Trekking met Di2 kabelintegratie
Veersysteem SR Suntour Mobie 25
Verlichting Spanninga Pimento
Busch & Muller MYC
Zadel Selle Royal Essenza
Adviesprijs
Adviesprijs 3.449