Solo EMI

____  Een lichte kwalitatieve stadsfiets
voor een uitstekende prijs.

Solo EMI

Solo EMI

Bent u op zoek naar een lichte stadsfiets? Dan is de Solo EMI e-bike iets voor u. Deze fiets heeft een Shimano E5000 motor die de voordelen biedt van Shimano STEPS. De accu van 418 WH is te vinden onder de bagagedrager en de Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen.

€ 2.699,00
Beschikbare kleuren
Dark Iron Grey Satin

Shimano STEPS

Shimano STEPS staat voor Shimano Total Electric Power System. Het systeem wordt geleverd in combinatie met een 418 WH accu. Dit is ruim voldoende om naar uw werk te fietsen of om een lekkere tourtocht te maken. De Solo EMI heeft een strak en overzichtelijk display wat zorgt voor een strakke afwerking.

High-performance banden

De Solo EMI e-bike beschikt over de high-performance Dynamic tour banden van Vredestein. Vredestein Dynamic Tour banden bieden veel comfort door de lage rolweerstand, het lage gewicht en de prettige wegligging. Ook zijn deze banden zeer beschermd tegen lekrijden. Of u nu heerlijk met de zon in uw gezicht een toertocht aan het maken bent  of juist met winterse omstandigheden naar uw werk fietst, op deze banden van 47 mm breed kunt u vertrouwen.

Prachtige afwerking

Ook de Solo EMI heeft de prachtige afwerking die u mag verwachten bij een fiets van Multicycle. Zo zijn de lasnaden niet zichtbaar en is de e-bike niet alleen zeer praktisch als stadsfiets, maar ook nog eens erg mooi.

Licht én sterk

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze fiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Solo EMI wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Dark Iron Grey Satin.

Aandrijving
Aandrijving KMC Z610
Accu Shimano BT-E6000 418Wh
Display Shimano SC-E6100
Motor Shimano STEPS E5000
Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect Tour 47-622
Gewicht excl. Accu 22,5 kg
Gewicht incl. Accu 25,1 kg
Kettingkast Hesling Fluente
Kleuren Dames fiets Dark Iron Grey Satin
Kleuren Heren fiets Dark Iron Grey Satin
Remmen Shimano MT200 hydraulische schijfremmen
Schakelsyteem Shimano Nexus 7 Kettingaandrijving
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Zoom
Veersysteem SR Suntour NEX
Verlichting Herrmans Bonfire (geïntegreerd in spatbord)
Spanninga Solo
Zadel Selle Royal Essenza
Adviesprijs
Adviesprijs 2.699