Prestige EMB

____  De comfortabele Prestige EMB,
elegante en luxe afwerking.

Prestige EMB

Prestige EMB

De Prestige EMB is één van onze topmodellen. Het is een sportieve e-bike die beschikt over een Gates Carbon Drive riemaandrijving en Shimano XT remmen. De Prestige EMB is voorzien van de zeer krachtige, stille en soepel lopende motor van Brose. Perfect voor zowel woon-werkverkeer als de vrijetijdsbesteding. Door zijn elegante en luxe afwerking bent u verzekerd van een uitstekende rijbeleving.

€ 3.899,00
Beschikbare kleuren
Shitake Grey Glossy
Metro Black Metallic

Brose middenmotor

De middenmotor van Brose is de stilste motor op de markt en is prachtig verwerkt in het frame van de Prestige EMB. De middenmotor van Brose hebben een lange levensduur en zijn ijzersterk. Door een unieke koppeling in de motor ervaart u tijdens het fietsen zonder ondersteuning geen enkele weerstand van de motor. Dit zorgt voor optimaal rijplezier, zowel met als zonder trapondersteuning.

Supernova Verlichting

Wanneer het donker is, kunt u vertrouwen op de verlichting van Supernova. Zeker wanneer u op pad gaat met een e-bike is het belangrijk dat u obstakels snel ziet. De Supernova verlichting zorgt ervoor dat u ver en breed om u heen kunt kijken. En het maakt niet uit waar u rijdt: door de Supernova verlichting bent u perfect zichtbaar voor uw medebestuurders.

Riemaandrijving Gates

De Prestige EMB beschikt over riemaandrijving van Gates Carbon Drive in combinatie met onze Shimano Alfine 8 naafversnelling. Deze riemaandrijving gaat langer mee dan de gewone kettingen en is eenvoudiger in het onderhoud. Met de Prestige EMB fietst u altijd soepel. Dit maakt het de perfecte e-bike voor de lange tochten, de verre fietsvakanties en de dagelijkse ritten op en neer naar het werk.

Krachtige accu

Wij hebben al onze e-bikes voorzien van de allerbeste en krachtigste accu. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte rijbeleving en kunt u prachtige fietstochten maken. De betrouwbare Li-Ion 36V accu heeft een vermogen van maar liefst 518 wattuur. Daarnaast is de accu vergrendelbaar en uitneembaar. U laadt de accu op waar u dat wilt. De accu wordt geleverd met een 4Ah snellader, waardoor de accu ook weer snel is opgeladen!

Aandrijving
Aandrijving Gates Garbon Drive CDX riem
Accu Li-Ion 36V 518Wh
Display Brose
Motor Brose Middenmotor
Frame
Afwerking Gepoedercoat met weggewerkte lasnaden
Frame Aluminium butted extra licht en sterk
Framehoogtes Dames D49
D53
D57
Framehoogtes Heren H57
H61
Framehoogtes Lage instap X47
X53
X57
Overige Componenten
Banden Vredestein Perfect X-treme 4-seasons anti-lek
Gewicht excl. Accu 21,7 kg
Gewicht incl. Accu 25,7 kg
Kleuren Dames fiets Shitake Grey Glossy
Kleuren Heren fiets Metro Black Metallic
Remmen Shimano XT T8000 hydraulische schijfremmen
Schakelsyteem Shimano Alfine 8 Naafversnelling
Slot Axa Victory
Stuur en stuurpen Ergo-tec met safety level 4
Veersysteem SR Suntour NCX luchtgeveerd
Verlichting Supernova V5215 235 lumen power led
Zadel Selle San Marco - handgemaakt in Italië
Adviesprijs
Adviesprijs € 3.899